SAVJETOVANJA

Individualna savjetovanja

Ukoliko osjećate da ste u složenom životom periodu i potrebno vam je profesionalno savjetovanje, javite se na naše kontakt brojeve telefona.

Ponekad se ne radi o životnim periodima već o osobama s kojima se teško nosimo, navikama kojih bi se željeli osoboditi ili teškoćama u prihvaćanju samih sebe.

Savjetovanja su strogo povjerljiva i terapeutska savjetnica/ savjetnik  vas vodi raznim tehnikama i vještinama do srži problema.
Prije susreta potrebna najava putem telefona ili maila.
Savjetovanja se plaćaju.

Obiteljska savjetovanja

Obiteljsko savjetovanje je vođeni terapeutski razgovor svih članova obitelji pod vodstvom stručne osobe o problemu koji je zajednički cijeloj obitelji, a može tištati sve ili pojedine članove obitelji.

Ovom razgovoru prisustvuju svi članovi obitelji koji mogu razumijeti smisao razgovora (bebe i vrlo mala djeca nisu prisutni takvim razgovorima iako su članovi obitelji).

Bračna savjetovanja

U partnerskm odnosima svaki dan je korak dublje u odnos koji  je vrlo dinamičan i u kojem nema stagnacije, već je putanja prema pozitivnom ili prema negativnom.

Ako u  takvim odnosima postoji nešto što jednog ili oboje partnera smeta i opterećuje,  izrazito je važno započeti razgovor o tome.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *


7 − one =

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>